![]() |
توست
2ونص كوب دقيق نص معلقه ص ملح 1ونص معلقه كبيره سكر 1ونص معلقه ك زيت 1كوب لبن دافئ قطعه خميره بيره 2معلقه ص زبده نص معلقه ص محسن خبز |
![]() |
انا بغطيها بالشكل ده وأحطها بالفرن وأحط فى ارضيه الفرن حله فيها ميه بتغلى بتساعد على تخمير العجين كويس |
![]() |
وده شكلها بعد ما خمرت بعد ساعه ونص بالظبط |
![]() |
هرش دقيق خفيف وافرد العجين على حجم القالب اللى هحطها فيه |
![]() |
انضفها من الدقيق وابتدى الفها رول واول لفه أخبطى عليها ببطن ايدك |
![]() |
حطيها بالقالب وخلى اخر جزء لفتيه لتحت أدهنى وشها بالزبده وغطيها وسيبيها تخمر حوالى ساعه كمان |
![]() |
وده شكلها بعد ماخمرت |
![]() |
دخليها فرن ساخن على 200 درجه لمده نص ساعه ولما تخرج من الفرن ماتخرجهاش من القالب خليها زى ماهى وادهنى وشه بالزبده وغطيه لحد وشها مايطرى |
![]() |
ولما يبرد خالص قطعيه وبالهنا والشفا |
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق