الثلاثاء، 28 مايو 2013

الملوخيه الخضرا المصريه من مطبخ نور

الملوخيه الخضرا المصريه
كيس ملوخيه
معلقه ك توم مفروم
معلقه ك كسبره ناشفه مطحونه
حوالى 2 كوب شوربه او حسب التقل اللى تحبيه للملوخيه
2 مكعب لحم
فلفل اسود
ورقتين لورى
سنه ملح صغيره جدا وممكن تستغنى عنها حسب رغبتك

اغلى الشوربه وضيفى ليها مكعبات اللحم لحد ماتتدوب خالص
ضيفى الملوخيه وقلبيه بالشوربه كويس
واول ماتحسى انها خلاص هتغلى يدوب قلبه اقفلى النار عليها على طووول

حطى السمنه على النار وشوحى فيها التوم والكسبره والفلفل الاسود
ثم ضيفيهم للملوخيه وقلبيها بسرعه وغطيها

الحته اللى جايه دى بقى بتاعه ماما بتخلى العماره كلها ريحتها ملوخيه اكتر ماهى

هترجعى الطاسه تانى على النار اللى شوحتى فيها بس بحيث ماتحرقيش البواقى اللى فيها
ولما تحسى انها سخنت هاتى معلقه غرف من الشوربه وحطيها بالطاسه وبعدين ضيفيها للملوخيه
وبألف هنا وشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق